Knight Online Zırh Yükseltmesi


Knight online milyonlarca katılımcısı olan ve bağımlılık derecesinde çok sevilen bir oyun. 2002 senesine çıkmış olduğu ilk günden beri her zaman yükselen bir ilgiye sahip. Oyunda mücadele eden kişiler hem birbirileriyle hem de farklı özelliklere sahip olan yaratıklarla savaşıyorlar. Bunu kocuce üzerinden giriş ile gerçekleştirmekteler. Sahip olunan zırhın yükseltilmesi gibi bir şansın olduğunu hemen söylemek lazım.
Zırh Nasıl Yükseltilir?
·         Yapılacak olan ilk hamle kocuce üzerinden yapılacak olan oyun girişidir.
·         Bunun sonrasında upgrade scroll yazan alan üstünden hemen işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle zırh leveli artmış olur.
·         Aynı zamanda defans puanı, diğer farklı özellikler ve stat puanı da yükselmiş olacaktır. En fazla 10 level ile sınırlı bir düzeltme vardır. Ancak bunu yaparken sahip olunan eşyanın yok olma ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım.
·         Enchant scroll ise bir diğer zırh yükseltme opsiyonu olarak karşımıza çıkmakta. Bu sayede stat puanı, magic power, intelligence, health, dexterity, strength gibi yeteneklerin yükselmesi mümkündür.
·         Immune scroll sayesinde eşyanın resistance olarak bilinen bonusu çok başarılı bir biçimde yükselmiş olacaktır.
Son olarak reduce scroll opsiyonundan da bahsetmek lazım. Eşyaların gereksinimleri genellikle daha yüksektir. İşte bunları düşürebilmek için mevcut komut üzerinden hareket etmek çok kolaydır. Görüldüğü üzere oyuncular için dört farklı opsiyon sunulmuştur. Bunların içinden seçim yapmak size kalmış.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İngiltere Vatandaşlığı

Rulet Siteleri

Literatür Taraması Nedir?